Annons
Annons

Jul | inspirerad av Wabi Sabi

Jag tillhör de som använder begränsat med juldekorationer till jul. Ljusslingor, några stjärnor i fönstren och fynd från naturen kommer jag väldigt långt på.

Jag inspireras av Wabi Sabi som härstammar från Japan. Stilen bygger på uppskattningen till naturliga föremål i en skön avslappnad stramhet och minimalism. Juldekorationer som är lugna i sin framtoning och som automatiskt ger en skön och stillsam harmoni till hemmet.

Annons

DW_Wabisabi_nuts

Hellre ett rejält, överdimensionerat fat med julens nötter än flera små. Ett fint tips tycker jag var att blanda upp nötterna med kottar.

DW_Wabi sabi juldekoration

Juldekoration till dörren. Ersätt kransen med ett knippe blandade kvistar från olika barrträd. Ett par enstaka kottar sätter en stämningsfull touch.

DW_wabisabi_ljusslinga

I varje trädgård finns en vissen kvist eller gren. Ta tillvara på den och skapa ett dekorativt blickfång med en ljusslinga.

DW_Wabi Sabi_christmas gifts_pairDW_Wabi Sabi_christmas tree

Foto | 1 & 2 Wabi Sabi style   |3 Daniella Witte | 4 Mur lifestyle | 5 Designhunter

Julklapparna slås varsamt in i naturpapper eller varför inte textil? Dekorerade med naturband och små fynd från skogen.

Min egen önskan om en naken gran som endast dekoreras med massor av ljus går inte riktigt hem hos resten av familjen. Barnen får här gå loss men en variant kunde absolut vara en gran i den här underbart naturliga stilen. Visst är den helt fantastisk!?

 

/ Daniella

DELA (160)
PINNA (3)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar