Annons
Annons

Jul i norska fjällen

Att ta seden dit man kommer är väl trevligt tycker jag. Just nu befinner jag och familjen oss i norska fjällen, och för att dela med mig av lite känsla härifrån får helt enkelt veckans interiör spegla den. Varsågoda, här är en praktfull norsk fjällstuga delux.

Annons

01_FosslandJul

12_FosslandJul

07_FosslandJul

bergsjo-2-6667

Foto | Interiør Magasinet

Vi bor inte riktigt såhär men många detaljer kan jag se tydliga likheter i. Väggar i trä, en murad härlig spis i natursten, gråmålade dörrar och foder och sist men inte minst den helt fantastiska utsikten mot berg och fjäll.

Det är första gången i mitt liv jag reser till Norge och jag måste säga att det inte behövdes mer än en bit in i landet förrän jag var såld. Wow, vilken naturtillgång norrmännen har. Helt magiskt!!

Nu blir det kortspel och lite norsk tomteglögg.

Kram D

DELA (26)
PINNA (118)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar