Annons
Annons

Julgodis Pop up

Min första lediga dag ägnar jag tillsammans med barnen och vad är då inte mysigare än att göra julgodis tillsammans. Det här ”julpoppiga” receptet är så himla enkelt och tar typ ingen tid. Dessutom är det så oförskämt gott att man nästa trillar av stolen. Då är det gott!

Annons

Daniella Witte_Julgodis_popcorn_choklad

Det enda man behöver är majskärnor att poppa, choklad och lite flingsalt……

3 Daniella Witte_Julgodis_popcorn_choklad2 Daniella Witte_Julgodis_popcorn_choklad

Foto | Daniella Witte

Så här gjorde vi:

. Poppade en stor näve popcorn-kärnor i lite olja

. Smälte ekologiskt choklad (200g) i ett vattenbad

. Blandade sedan ihop choklad och popcorn i en bunke

. Fördelade de choklad-täckta popcornen på ett bakplåtspapper där de fick stelna

. Hällde vi över det färdiga julgodiset i en fin serveringsform och toppade med flingsalt innan vi ställde in den i kylen.

Lycka till!!

 

/D

DELA (23)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar