Annons
Annons

Julhelg i studion

I dag är jag i full gång med att förbereda inför helgens jul-igheter!

I morgon bitti har jag bjudit in ett fint gäng grymma inspiratörer till julfrukost i min studio. Den ser jag fram emot jättemycket. På lördag öppnar jag upp min butik i skön julstämning kl 11-14, då jag speciellt bjudit in två begåvade formgivare och kreatörer.

Annons

Den ena är härliga och grymt begåvade matskaparen och fotografen Diana som matbloggar under namnet By Diadonna hos Femina. Hon kommer bjuda på glögg och ett eget tilltugg som sätter fart på alla julens smaksinnen.

Den andra är min duktiga syster Isabella Witte som är AD och grafisk formgivare. Hon kommer vara här och sälja sina nya posters, Primates, som ni kan läsa om här. 

Missa inte detta!

Julbild_inredautreda 2016

Förberedelser! I går planterade jag det här japanska barrträdet i denna fantastiska kruka som Ann-katrin Braf special-drejat till kollektionen Witte & Braf inför helgen. En magsikt fin kruka med fat i svart obehandlad lera.

Daniella Witte_jul_utomhusDW_julros

Foto | Daniella Witte

Lite fix utomhus med barr, krukor och en julros. I dag ska jag greja med det sist där inne. Det blir en frukostdukning inför i morgon och ett par ståtliga tallträd som jag lyckats få tag i. Så fina!

Bilder från frukosten lovar jag att bjuda på i morgon!!

Kram Daniella

DELA (52)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar