Annons
Annons

Julinspiration ala Vouge

1099143-1_og_gallery

Vouge_christmasinspirationFoto | Vouge Living

Det finns väl inget vackrare än en rejäl men enkel krans att pryda dörren eller för all del väggen med till jul. Florist-stylisten Fleur McHarg har för Vouge living skapat en inspiration som känns väldigt jordnära i smakfull minimalism. Det behövs liksom inte vara mer, eller vad säger ni?

Annons

Ha nu en riktigt fin helg!!

Kram Daniella

DELA (29)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar