Annons
Annons

Julinspiration från Artilleriet

 

Jag hittade precis de här fina bilderna hos Johanna. Vilken julkänsla!!

I en skönt maxad stämning har nu Artilleriet öppnat upp sin vackra butik med massor av härlig jul…..

November-201640455November-201640433November-201640430November-201640442November-201640484November-201640441

Foto | Av duktiga Fanny Hansson / Artilleriet

Annons

……..det var länge sedan jag var och besökte Artilleriet men min upplevelse då var något alldeles speciellt. Det är få butiker som lyckas bygga upp en miljö på ett sätt som får en att känna att man är hemma i någons vardagsrum. Vackra detaljer överallt i en perfekt avslappnad mix.

I kväll har dem sin julpremiär som firas med glögg och pepparkakor, men också med en ny bok-release. Boken ”Home” av Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg. De kommer även vara på plats kvällen till ära.

Jag har bara 2,5 timmar till Göteborg. Kanske man skulle vara lite spontan!!

/D

DELA (34)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar