Annons
Annons

Julius nymålade rum

Julius rum har behövt sig en uppdatering länge. Han har blivit en stor kille nu och en hel del leksaker har han växt ifrån. Målinriktad som han här började han härom dagen slänga och sortera ut saker. Då var det bara för oss att hänga med….. det slutade med att jag maskerade och målade om hela rummet. Från vitt till Julius önskefärg grå.

Annons

barnrum

Foto | Daniella Witte

Resultatet blev lyckat och mycket mysigare än innan. Det viktigaste av allt var såklart att Julius blev supernöjd. Jag målade med Nordsjös Silkesmatta färg, färgkod S3502-y. Gillar att måla med deras färg eftersom den ger ett väldigt härligt djup.

Nu är det mesta på plats, bara lite smådetaljer kvar. Det fina med den här ommålningen var att vi inte behövde byta ut en massa inredning. Det han hade i rummet passade in, om inte bättre med den grå färgen.

Ha nu en fin helg!!

/D

DELA (106)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar