Annons
Annons

Julklappar i återvunnen förpackning!

Märker på mig själv att jag medvetet väljer att se vad jag har innan jag går till affären och köper. Ett exempel på det är materialet till julklapps-inslagningen .

Klappar

Foto | Daniella Witte

Julklapparna i år är klassiska enligt min stil. De slås varsamt in med rester av tapeter som jag fått över från olika jobb. Jag tycker det är fint att använda olika snören tillsammans. Ullgarn är alltid trevligt att blanda in för en vintrig och varm känsla. Mina garnnystan har jag hitta en seconhand-butik. Som dekoration använder jag det som finns där ute. I år förnyade jag mig med plymer från ett visset gräs som jag hittade längs med stranden.

Annons

/D

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar