Annons
Annons

Julstjärnans dag

På måndag den 12/12 är det julstjärnans dag och såklart vill jag fira den. I ett jobb för Blomsterfrämjandet fick jag fritt skapa en installation med den vita julstjärnan.

Blomsterframjandet_julstjarna_vit

Resultatet blev en rund, maffig ljus-blomsterkrona över ett soft minimalistiskt dukat bord i samma form. Julen förknippas ofta med rött men jag tycker att vitt och grönt är ett superfint alternativ om man vill skapa en gnutta fräschare framtoning till jul. Med den här bilden ville jag förutom till Julstjärnans dag också att den skulle ge ett direkt koppling till Lucia-dagen som är på tisdag. Ljusets dag!

Annons

Vit julstjarna_detaljVit julstjarna_krans

Det är säkert många av er som tycker att julstjärnan är en lite tråkig tantväxt, eller har jag fel? Faktum är att den här blomman har all potential till att sättas i ett helt nytt uttryck. Låt kreativiteten flöda! Det finns oanade möjligheter med den som exempelvis en perfekt snittblomma i en vas eller som här, dekoration i en krans. Se de bästa tipsen och hur du går tillväga här!

Ha nu en fin Julstjärnans dag på måndag!

/Daniella

DELA (71)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar