Annons
Annons

Juni, och längtan till sommaren!

Daniellas terrassFoto | Daniella Witte

Dag 2 i Juni månad och regnet har verkligen stått som spön här i Skåne. Jag är inte negativ men det fick mig onekligen att längta extra mycket till sommaren och de härliga stunder vi brukar ha på vår terrass. Bilden är tagen förra året till det reportage som just nu finns i senaste Femina Magazine.

Annons

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (27)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar