Annons
Annons

Kickstarta med grönt

Ett av mina knep till att ge hemmet den bästa starten efter jul är byta ut allt ”pycke” till frodigt gröna blad som tillför ny och fräsch syreproduktion. Sinnet påverkas positivt och ger utrymme för nya idéer och klart tänkande. Gröna blad i olika form kan väcka vilken inredning som helst till nytt liv och det är väl ändå det vi vill nu? -Ja, jag känner mig i alla fall klar med julstämningen och blickar nu i stället fram emot att följa en förhoppningsvis ljus vinter som successivt går över till sprudlande vår.

Annons

Kickstarta med grona vaxter 2Kickstarta med grona vaxter 3Kickstarta med grona vaxterFoto & styling | Daniella Witte

Till valet av vilka gröna växter man ska välja är mitt tips att hålla sig till en typ av grön nyans på blad. Grågröna blad passar till en sober inredning där kontrasterna är mjukt övergående. Ljusgröna blad ger en härligt fräsch krispig look till den ljusa, pastelliga inredningen. Har man inrett i naturfärger som jag med sv/vita grafiska inslag, tycker jag den mellan till mörkgröna tonen är finast. Hoppas du ska hitta din ton!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar