Annons
Annons

Kitchen by Workstead

Just nu faller jag speciellt för hantverk i massivt trä som har förmågan att skapa det där sköna  lugnet i ett hem. Det här köket är specialdesignat av Workstead åt en familj i Brooklyn.

Workstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-4Workstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-3AWorkstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-3BWorkstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-6

Foto | Matthew Williams

Annons

När det rustika och gedigna får ett modernt och slimmat formspråk blir enligt mig resultatet som allra bäst. Och att golvets material och ytfinish får gå vidare upp i en möbel, eller som här i ett kök så stannar mina ögon upp en extra stund.

Det här köket gillar jag för att man i designen lyckats hålla samma material hela vägen nerifrån och upp. Man ser också tydligt att det är väldesignat i både proportioner och detaljer. Och ni måste ju bara hålla med om att handtagens placering bara är så skickligt placerade. Well done Workstead!!

/D

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar