Annons
Annons

Köket som fick mig på fall

entrence5-980x735broste_cph_ceramics_porcelain_emmas_designblogg_541946ac2a6b22b17e5dadc9entrance1-980x1322Foto 1 & 3 Entrance | Foto 2 Broste copenhagen

Sällan kommer saker eller inspirationer till en som bara känns SÅ rätt ända in i själen. När jag såg det här blå köket första gången visste jag direkt att ett liknande skulle få flytta in i vårt hus en dag…….

Annons

………det gick lite snabbare än vad jag trodde då. Innan helgen monterades alla våra köksluckor ner för att åka till sprut-lackeraren. Bara om några dagar är dem klara och då får vi ett ”nytt” kök i mörkaste blå. Längtar!!! 🙂

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

9 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar