Annons
Annons

Köksinspiration | System 10

Jag går ständigt i köksdrömmar så köksinspiration kan man enligt mig aldrig få för mycket av. Det här snygga köket är det senast systemet från Ballingslöv kök och är stylat av mig och plåtat av grymma Marcus Lawett.

Annons

system10-varmgra-limhamn_1-1024x768

I en skön lokal ute på Limhamn byggdes köket upp på ett vackert golv från Dinesen.  Köket i mörkbrunt trä i kombination med en varmgrå målad lucka är bara så klockren. Helt i min smak!

system10-varmgra-limhamn_4-768x1024Daniella Witte_paronkompott_Ballingslov_LU

Matbilden fick jag faktiskt uppdraget att plåta i efterhand, som ett komplement till bilderna vi tog. Nytt för mig med mat-styling men det visade sig vara väldigt skoj!!

system10-varmgra-limhamn_2-768x1024

Foto: Marcus Lawett | Styling och foto av matbild: Daniella Witte

Då köket i sig står för ett väldigt slimmat och stilrent uttryck valde jag att styla det med detaljer som mjukade upp och gav en känsla av hållbart hantverk med naturen närvarande. Med det kändes köket då också mer hemtrevligt. En känsla jag ständigt vill förmedla till betraktaren när jag stylar en bild. En bild ska inte bara vara snygg utan måste också kunna inspirera betraktaren som i det här fallet är den potentiella kunden.

System 10 som köket heter är egentligen utvecklat efter en vardagsrums-idé. Inredning och konstruktion skulle flätas samman på ett smakfullt sätt. Resultatet blev ett kök med fokus på utrymmet mellan luckorna. Detta lyckades man med genom att montera distanser mellan skåpen. Genom dessa synliggörs linjer och geometrier i rummet på ett speciellt sobert och elegant vis.

Delarna till system 10 kan även rama in skåp och moduler i husets all rum. Det bjuder in till att inredning och möbler kan samspela mellan hemmets olika ytor vilket gör helheten mer harmonisk.

/D

 

DELA (26)
PINNA (1)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar