Annons
Annons

Kolla in mitt gästbloggeri!!

Visste ni att jag just nu gästbloggar hos Bo-laget? -Jojo, det gör jag med bl.a konkreta tips till hur du stylar din bostad inför en försäljning. Läs mer om det här!!

1 DW_Hobbyodlarens hörna_LU

Foto | Daniella Witte

Bilden är en  av mina favoriter som jag gjort till mäklarfirman. En ur en serie konceptbilder som har syftet att sticka ut lite från mängden, i vår minst sagt snåriga djungel mäklar-bilder.

Annons

Även här såg jag att det skrevs så fint om mitt jobb för Bolaget. Jätte kul!!

/D

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar