Annons
Annons

Köptips | Lampan Kvist av Jonas Bolin

20974124-origpic-fbe239.jpg_0_0_100_100_500_746_100Foto | Skulpturfabriken

Fina butiken Olsson & Gerthel firar 25 år med att varje vecka, i tjugofem veckor, erbjuda kunderna en generös kampanj på utvalda designklassiker. Den här veckan är det Jonas Bolin´s karaktärsfulla lampa Kvist som går att klicka hem med hela 15 % rabatt.

Annons

Det som tilltalar mig är att den är sådär brilliant ful/snygg och jag funderar starkt på att investera i en sådan själv men har inte riktigt bestämt mig ännu.

/D

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar