Annons
Annons

Kreativt uppåt väggarna

I senaste Femina har jag gjort ett litet inspirationsjobb som tipsar om hur du kan jobba dekorativt uppåt väggarna.

Uppat vaggarna _ kuberFoto | Styling | Daniella Witte

Jag hittade dem här superfina kuberna hos Bolia.com. De ger utrymme för mycket fantasi och kreativitet. De är fina som de är, men varför inte tex göra dem till en variant av ett modernt tittskåp eller en annorlunda inramning av ett fint foto.

Annons

Se mer av jobbet i senaste Femina. Finns i butik nu!!

Happy Friday!!!

/D

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar