Annons
Annons

Kryddar fredagen med vildvin

I dagarna har vi bland annat jobbat min fysiska butik, som om ni inte visste det redan, öppnar upp i September igen vilket ska bli himla kul. Mer info om det kommer längre fram.

Fredagen ville jag därför fira lite extra med en installation utav produkter från butiken, speglat från mina personliga favoritfarger och material.

Annons

Höstkansla med Vildvin 2

Höstkansla med VildvinFoto | Daniella Witte

Rökt trä, ull, glas och den grå väggfärgen, Deep Calais från Nordsjö blev resultatet. Och det kryddade jag med härligt Vildvin från trädgården.

Ha en mysig fredag allihop!!

/D

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar