Annons
Annons

Läder, ull & vårblom!

Vårvitt (2 av 1) Vårvitt (4 av 1)

Vårvitt (3 av 1)

Foto: Daniella Witte

Ljusa krispiga natur toner i gedigna material blev resultatet till dagens fredagsinspiration som egentligen endast skulle vara en produktfotografering av den stora lädermattan. I bland skenar det iväg men det är å andra sidan då skapandet är som roligast 🙂

Annons

Ett tips är snyggstolen P77 designad av Jonas Lindvall som funkar lika bra inne som ute. Fin som tusan tycker jag!

 

Ha en underbar fredag vänner!  /Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar