Annons
Annons

Länge leve ljuset!

Arbetsrum (8 av 1)

Arbetsrum (4 av 1)

Foto: Daniella Witte

Tycker mig känna att alla inklusive mig själv går på högvarv i sina jobb just nu och då gäller det att hitta det som ger energi även om det är hektiskt. Det kan vara en  så enkel sak som att få en konstant dos av dagsljus samtidigt som vi arbetar. På min förra arbetsplats kommer jag ihåg att jag suktade efter ljus varje dag. Det fanns inte naturligt, ville jag ha ljus mer än på lunchen fick jag söka upp det. Så när jag började driva eget företag var det en arbetsplats vid ett stort fönster där ljuset flödade in jag först skapade och det gjorde verkligen skillnad. Energin höll sig kvar hela dagen på ett helt annat sätt och gör fortfarande.

Annons

Nu är det här kontoret vårt privata då jag byggt ett nytt kombinerat med min studio och där är det också väldigt ljust, om inte ännu ljusare men det tar vi en annan dag…………..

Länge leve ljuset, eller vad säger ni?

/Daniella

 

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar