Annons
Annons

Längtan till att bli klar!

Moodboard | bathroom

Foto: Daniella Witte

Sedan i Januari har vi renoverat vår ovanvåning här hemma, phu. Den här veckan påbörjas sista momentet, nämligen  badrummet som ska tillhöra vårt ”masters bedroom”. Lyxigt värre, eller hur! Det kommer vara kakel/sten varvat med målade väggar. Marmor på golvet och en mattvit smal tegelformad och handgjord kakelkeramik på väggarna i duschen. Jag längtar nu så mycket till att allt är klart så jag tror jag håller på att spricka. Fram till dess får vi nöja oss med ett och annat moodboard av mina inredningsplaner där uppe 🙂

Annons

Ha en fortsatt bra måndag!!

 

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar