Annons
Annons

Lantligt i modert format

Ett hus som jag tror att ni alla gillar på ett eller annat sätt är det här fina som Fantastic Frank nyligen lagt ut till Salu. Lantlig charm men för den sakens skull inte gulligt. Här möter möbler i fin form och gammal karaktär raka moderna linjer, och just den kombinationen gillar i alla fall jag väldigt mycket.

Annons

Minimalistiskt soft med en lagom tyngd i mässing som gifter sig perfekt till de rustika och trästolarna. Sovrumsbilden är min favorit.

Genom att styla gamla saker i raka, grafiska linjer uppnår man perfektion. Den kombon är oslagbar då helheten och balansen blir total.Foto Anna Malmberg  | Styling Sofie Genava  | För Fantastic Frank

Med dessa bilder tycker jag att ni ska gå in och njuta av resten. Så många fina som jag kan tänka kan ge er en inspirerande start på denna soliga söndag.

Kram till er!

/D

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar