Annons
Annons

Late summer mood

DW_Still life_late summer 1Foto | Daniella Witte

Färgerna, ljuset och allt det fina som hör till sensommaren får mig att må bra. Rönnens bär har den finaste nyansen nu innan den blir knallröd, och vildvinets blad förstärker det gröna i dem. Allt så fint till kopparskivan tycker jag.

Annons

Marmorfatet är en nyhet som snart kommer finnas i min butik. Med start den 17/9 öppnar vi upp den fysiska butiken igen och håller öppet varje Torsdag. Tiderna kommer snart!!

/D

/D

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar