Annons
Annons

Linum Spring 2016

Tidigare i höst när jag var uppe i Stockholm och gjorde Mateus showroom, inför deras pressvisning för vår och sommar 2016, passade jag på att hälsa på i de närliggande inredningsföretagen. En av dem var Linum och ett par snabba bilder var vad jag tog när jag var där.

Annons

3 Linum spring 2016

Linum spring 2016

Linum har som bekant poppat upp sig rejält och deras ”nya lyft” var verkligen roligt att få se live i deras superfina lokaler på Östermalm.

Stilen är modernt bohem i en behaglig färgskala som jag tror tilltalar många. Deras senaste pressbilder från Mallorca lyfter produkterna ännu ett snäpp och skapar helt klart ett habegär. Bra jobbat!!

/D

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar