Annons
Annons

Lite av en höstfavorit

-Ja, det är ändå något speciellt med hösten. Tända ljus, pumpor, fallna löv och ljudet av brasan som värmer gott. Tror nog det här är min årstid nr 1 om jag måste välja.

Daniella Witte_stillife_autumn

Daniella Witte_stillife_autumn 3

Daniella Witte_stillife_autumn 1

Daniella Witte_stillife_autumn 4

Daniella Witte_stillife_autumn 2Foto | Daniella Witte

I helgen hade jag tänkt att fixa höstfint på entrétrappan här hemma. Jag brukar inte vara så avancerad men gillar att leka lite när jag ändå är i gång. Hittade dessa bilder i mitt arkiv som faktiskt satte i gång något i mig. Brukar annars inte kryddas av mina egna bilder men dessa får nog ändå bli en liten höstfavorit.

Annons

/D

 

 

 

DELA (23)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar