Annons
Annons

Ljus i sommarkvällen!

Vill tipsa er om den perfekta belysningen till bordet på uteplatsen eller uterummet.

Lys upp sommarkvallen_evasolo_lampa 1

Lys upp sommarkvallen_evasolo_lampa2Foto | Daniella Witte

Sommaren har knappt börjat och redan har vi använt den här lampan massor.

Jag älskar levande ljus, men när det finns små nimma solcells-belysningar som den här från Eva Solo är det inget snack om att den också fått en given plats på min terrass.

Annons

På bordet gör den sig bra tycker jag och det fina är att den knappt tar någon plats. Dessutom ger den ett varmt och mysigt ljus precis som om det vore levande.

/D

 

DELA (22)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar