Annons
Annons

Ljus i sommarnatten!

Vaxlyktor (1 av 1)Vaxlyktor (2 av 1)Foto | Daniella Witte

 

Nu passar vi på att njuta av sena sommarkvällar på uteplatsen eller balkongen. När solen gått ner vill vi få upp stämningen med olika typer av belysning. Det finns en uppsjö av olika alternativ på marknaden men det enklaste och mysigaste är ändå att tända levande ljus. De här vaxlyktorna blir med ett tänt värmeljus inuti helt magiska i sommarnatten. Mina kommer från Broste.

Annons

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar