Annons
Annons

Lönn i tiden + fyndtips

DW_lonnitiden (3 av 1)DW_lonnitiden (2 av 1)DW_lonnitiden (1 av 1)Foto | Daniella Witte

Om man inte bara går efter vad som är vackert för ögat utan gärna hänger med på vad som är trendigt också, säger de som var på Milano-mässan i våras att den japanska blodlönnen nu är hetare än någonsin…………..

Annons

-Vilken tur jag har, säger jag då. Jag älskar verkligen den växten och i dag när jag var ute på rekvisitainköp inför morgondagens foto & styling-jobb fann jag den enda som fanns kvar med hela 70% rabatt i en handelsträdgård som skulle slå igen. I samma sväng åkte jag in på Ilva och fick syn på den finstickade bomullspläden och även den var på rea. -Ja, i bland har man verkligen tur!! 🙂

Pallen är från House Doctor & krukorna från Granit!

 

Ha det fint i solen!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar