Annons
Annons

Lugnet före stormen

Daniella witte_bryggan ut_2014Foto | Daniella Witte

Bilderna tog jag en lugn och fridfull morgon i slutet på 2014. I skrivandets stund ser det inte lika stilla ut  här i Lomma. Stormen gör sig verkligen hörd och jag tycker som vanligt att det är lite läskigt. Hoppas på att det lägger sig till kvällen.

Annons

Till dess ska jag skicka i väg lite bilder som ska framkallas och förstoras till min tavelsamling. Bryggbilden får vara en av dem.

 

Njut av helgen vänner!!

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar