Annons
Annons

Lunch på Saltimporten!

Saltimporten (3 av 1) Saltimporten (6 av 1)

Saltimporten (4 av 1)

Saltimporten (1 av 1)

Saltimporten (2 av 1)

Foto: Daniella Witte

 

Så i dag fick vi slutligen till en lunch, Ann-Katrin Braf och jag. Restaurangen var redan given………

Saltimporten som ligger lite otippat men ändå så bra i Malmös hamnstråk gör inte oss besvikna. Nej, snarare tvärtom. Den avskalade råa (men ändå mysiga) interiören skulle jag kunna placera rakt in i mitt framtida drömhem, och redan idag skulle jag vilja ringa och måttbeställa bord och bänk av designern Jonas Lindvall. Perfekt!

Annons

På tallrikar handgjorda av mitt fantastiska lunchsällskap serverades Högrev som fick smaklökarna att dansa. Ja, man kan väl säga att totalupplevelsen inte kunde bli bättre på en måndag. Åk dit!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar