Annons
Annons

Lusten är tillbaka

Precis hemkommen från en underbart härlig semester i Turkiet med nära och kära, känner jag i dag tydligt hur mycket jag behövde ett break. Innan vi åkte var det som det inte fanns någon inspiration till vad jag än skulle ta för mig…….

Annons

Detaljer 2

Detaljer 3Foto | Daniella Witte

………….så har lusten lyckligtvis kommit tillbaka och min innersta glädje för skapande välkomnas med nya idéer. Känns så skönt!!

I dag har jag myst med en kopp kaffe vid mitt nya soffbord i vårt musikrum som för övrigt bjuder på fransk jazz i dag. Det är ett svensktillverkat metallbord i fin Labrador-brun ton, designat av Caroline Ek som bl.a är aktuell hos Svenskt tenn, men också i min butik.

Tillsammans med ett nytt väldoftande ljus ställde jag de fina vaserna jag fick i present av Cooee design. Jätte snygga i sitt utförande med sin sammets-matta yta. Kaffekoppen kommer från bästa keramikern Ann-Katrin Braf.

Så här ska jag njuta en stund till innan det är dags för middag.

/D

 

 

DELA (15)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar