Annons
Annons

Magnolians tid är nu!!

Magnolia i karaff

Foto | Daniella Witte

Den här veckan har jag gjort bilder till Ikea Livet hemma och blev i en av plåtningarna i akut behov av rosa-blommande Magnolia-kvistar……ingen blomsteraffär hade ju sådana.

Ringde till slut min fina vän Ulrica, som jag kom på hade ett gigantiskt träd hemma. En runda med bilen och två kvistar senare fick jag till några riktigt härliga bilder. Är så glad att man har så fina vänner som hjälper till i nödsituation!!  🙂

Annons

Och visst blev de vackra i Ikea´s Sinnerlig karff?!

Ha en fin dag!!

/D

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar