Annons
Annons

Makalöst snygg inredning på Vitra Campus

Det är Ilse Crawford som tilltalar igen. Vitra som nyligen gått ihop med Artek har låtit Studioilse göra inredningen i Vitra Campus som ligger strax utanför Basel. Makalöst stilfullt!

Vitra-Artek-Studioilse-Yellowtrace-07Vitra-Artek-Studioilse-Yellowtrace-08 (kopia)Vitra-Artek-Studioilse-Yellowtrace-06 (kopia)Foto: Via Yellow Trace

Annons

Jag får speciellt varma klappslag i mitt inredningshjärta när jag tittar på bilderna av det långa matbordet. Möblerna, färgerna, stylingen, ja allt känns helt perfekt balanserat i mina ögon. Märk väl att trots välkänd form och design i möblerna känns inredningen ändå inte förutsebar. Tvärtom känns den ny (men trygg), spännande och personlig med mycket karaktär.

Ett stort LIKE på det!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

9 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar