Annons
Annons

Målade detaljer i Containerhuset

Hade önskat att jag skulle kunna visa er ett färdiginrett containerhus nu men så är det tyvärr inte. De kommer dock bli klara inom ett par veckor eftersom målet är att kunna hyra ut dem från den 1 Juli.

Annons

I stället får ni ett par inmålade detaljer som faktiskt gör en fin effekt till inredningen.

Jag menar bordet och knopplisten. Båda målade i samma nyans som väggar, tak och köksinredning. Närmare bestämt den behagliga kulören Green Leaf från Jotun Lady.

Foto | Daniella Witte

Bordet är det vita från Ikea som nyss kom hem från den lokala lackeraren här i Lomma. Vi kommer nu beställa en glasskiva för att göra bordsytan mer hållbar. En målad yta är nämligen alltid svårt att hålla fri från repor och slitage, oavsett hur bra färgen än är.

Knopplisten har vi själva tillverkat så att den passar exakt längs med hela långväggen. Den ger plats till både köksdetaljer i ena hörnan och kläder mm i sovrumsdelen. Både superfint och praktiskt tycker jag!

Fortsättning följer….

/D

DELA (22)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar