Annons
Annons

Månadens nyans

Jag känner som sagt mycket för den ”rätta röda” nyansen nu. Den som ger värme och trygghet med association till främst olika fenomen som naturens röda blad, jordens grödor och rostiga använda ting. Samtidigt ser jag en helhet som andas mycket elegans och glamour.

Annons

the color of February 2

Foto | Daniella Witte

Jag älskar när jag i mitt huvud ser så olika kontraster mötas till att tillsammans lyckas bli något inspirerande och fint. Något man vill jobba vidare med. Det blir då också så mycket lättare att använda sig av en färg i ett inredningssammanhang, när man på sitt eget sätt kan se djupet i den.

Här har jag målat en platta med Nordsjö´s Dark Antibes och samlat olika föremål som jag ser spegla min beskrivning av färgens mening och uttryck.

/D

DELA (29)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar