Annons
Annons

Med kärlek för linne….

by_molle_summer_2015-1by_molle_summer_2015-6by_molle_summer_2015-3by_molle_summer_2015-5Foto | By Mölle via the best April and May

Linne har alltid varit en del av min inredning. Det finns flera duktiga designers med linne som huvudmaterial och en av dem är by Mölle. Gillar deras ljuva toner och kreativitet med materialtes struktur. Dessutom gillar jag deras bilder extra mycket.

Annons

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar