Annons
Annons

Med kärlek för röda blad

Daniellawitte_rödbladigt_vas (1 av 1)Daniellawitte_rödbladigt (1 av 1)Daniellawitte_rödbladigt_kaktus (1 av 1)Foto | Daniella Witte

Min färgsättare hemma har alltid främst varit gröna växter. Utanför dörren har vi en Vildvin-planta som jag en gång fick från min älskade farmor´s trädgård. Inte förrän nu har den tagit sig så bra att jag kunde knycka några slingor för att dekorera med här inne. Jag har nämligen fallit pladask för rödbladiga växter. Mörk grön/röd som i bland, beroende på ljuset, nästan går mot svart är favoritnyansen. Kaktusen bär färgen och nu inför helgen ska både den och vildvinet få sätta en viss höststämning här hemma. Det behövs inte så mycket för en stor förändring!! 🙂

Annons

Ha en skön helg!

/Daniella

 

Ps. För mer grön inspiration ska ni inte missa att gå in och kika hos mina begåvade blogg-kollegor. Deras botaniska bilder är  fantastiska Ds.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar