Annons
Annons

Med naturen som inspiration

Mina fotouppdrag avlöser varandra och vid det här laget är det ingen slump att jag gång på gång gör bilder som har en tydlig anknytning till vår natur. Kan nog såhär påstå att det är lite av mitt kall.

Annons

DW_skogsgron_blog

DW_skogsgron_kollage_blogFoto | Daniella Witte

De här bilderna är ett urval från mitt senaste jobb till Femina som kommer ut i butik den här veckan. Ett tapetjobb som helt är inspirerat av naturens färger.

Jag tycker det är väldigt kul att kombinera bilder inomhus med utomhus för att göra en tydlig koppling, men också för att ge det där ”speciella livet” till jobbet som helhet. Det här är ett väldigt bra exempel på vad jag menar med det.

Kram D

 

DELA (33)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar