Annons
Annons

Medelshavs-vibbar på uteplatsen

Vår uteplats är jag så himla glad för och det är där vi just nu ägnar så många varma, lediga dagar som vi bara kan.

image image

Foto | Daniella Witte för Ikea Livet hemma

Där ute omfanas vi just nu av palmliknande växter, lavendel och kryddväxter. I bland känns det faktiskt som att vi befinner oss på breddgrader nära medelhavet… Det är en härlig känsla!

Annons

Bilderna är från mitt senaste inspirationsjobb för Ikea Livet hemma!

/D

 

DELA (77)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar