Annons
Annons

En utvecklingsfas pågår

Jag är just nu inne i vad jag ser som en utvecklingsfas, där jag måste ge mig mer tid för inre reflektion och öppenhet för det som inte finns där i vardagen. Det gör jag på ett sätt genom att begränsa det obegränsade. Det är inflytandet jag får per automatik från ”den härliga smet”  jag själv sitter mitt i, nämligen det flödet som sociala medier ger mig dagligen.

Annons

Jag stänger nu av kanaler för att öppna upp för nya…..

Skärmavbild 2016-01-10 kl. 17.41.02

IMG_2631

Sanningen är att jag är mätt och tittar därför utanför vårt väldigt fina land och låter mig i stället inspireras av det som händer internationellt. Fascinationen från min sida är att följa min egen nyfikenhet, att omvandla det jag ser till något eget.

Skärmavbild 2016-01-10 kl. 18.05.23

Skärmavbild 2016-01-10 kl. 18.06.24

Pia-Ulin-1

Pia-Ulin-4

Pia-Ulin-3

Foto 1 & 2 | Abigail Ahern | Foto 2 & 3 | Milk magazine | Foto 4,5,6 | Pia Ulin

För att nå en individuell utveckling så gäller det att fokusera medvetet och vara klar över varför man gör det. Jag är mentalt där, så nu det är bara att tuta och köra!!!

/D

DELA (46)
PINNA (9)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar