Annons
Annons

Mestadels ett kreativt kaos!

namnlöst (4 av 1)

namnlöst (3 av 1)

namnlöst (5 av 1)

namnlöst (1 av 1)

Foto: Daniella Witte

 

Mycket händer nu och jag hinner knappt avsluta förrän nästa projekt är i gång. Kände därför att det kunde vara lite skoj att få visa er en liten bit av hur det ser ut när jag har som mest att göra. Tron om att allt skulle ligga tillrättalagt kring mig stämmer inte. För det mesta ser det ut på det precis så här i min studio och på mitt skrivbord när jag är är mitt inne i ett projekt………… dock gillar jag väldigt mycket när jag får städa och göra fint när det väl är över 🙂

Annons

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar