Annons
Annons

Midsommardagen i Helsingborg

Hoppas ni alla hade det bra i går. Regnet kom som planerat till oss där vi var i Helsingborg men det tog inte dö på stämningen i vårt partytält. Tvärtom blev det pga regnet många fler visor, roliga historier, för att inte prata om hjärtliga och högljudda skratt som faktiskt sitter kvar i mitt sinne än i dag. Härlig känsla!

Annons

När vi ändå var i Helsingborg passade jag på att unna oss lite familjekvalitet.  Bokade tidigare i veckan in mig och familjen på hotell Radisson Blu Metropol då jag hade hört av den här fina tjejen att där skulle vara bra vilket det verkligen också var.

Foto | Daniella Witte

Super-sköna sängar gjorde att vi allihop sov länge innan vi smög ner till Nelly´s för att uppleva deras magiska frukost. Den kunde inte sitta bättre en dag som denna och det var vi alla rörande överens om. Mysigt!

Nu är vi hemma igen. Väntar in den utlovade solen så vi kan göra vår egen pizza på grillen. Ska bli gott!

/Daniella

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar