Annons
Annons

Mija Kinnings intervju med mig!

IMG_6359

The office (1 av 1)

Foto: Micke Kinning & Daniella Witte

Min vän och stora inspiration Mija Kinning (känd från Bygglov och Room Service) var på besök härom veckan i min studio med sin bror Micke. De gjorde då en intervju med mig som också filmades. Om ni är nyfikna på att höra om mitt liv som egenföretagare och hur vägen dit varit, kan ni nu gå in och se intervjun här .  

Annons

Kanske har du tankar på att förverkliga din dröm som inredningsstylist och inredare? I dag har du chansen här på bloggen att ställa följdfrågor på intervjun. Passa på,  alla frågor är välkomna!!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar