Annons
Annons

Min entrétrappas höstskepnader

Jag passar på att köra några sista höst-inspirationer innan det är dags för att gå över till ett mer juligt tema här på bloggen. Ni vet jag älskar ju att lyfta alla säsonger och årstider i olika inredningssammanhang.

Annons

Mitt senaste jobb för Ikea Livet hemma utspelade sig på vår entrétrappa en kall och blöt novemberdag. Bilderna från det, kombinerat med bilder från ett tidigare inlägg får med värme göra min blogg i dag.

Daniella Witte_Novemberstamning på trappan_livet hemma2 Novemberstämning på trappan_detalj_1

Jag tycker entrén är så viktig eftersom det är den som välkomnar oss dagligen. Vill att den ska ta emot vår familj med en öppen och trygg famn. Gröna blad, stämningsfulla element och så lite lekfullt stök.

Stämning! Det är verkligen ljuslyktornas tid nu, så varför inte överdriva lite.

Daniella-Witte_stillife_autumn-1

Utöver ljuslyktor ville också använda mig av det naturen hade att erbjuda. Precis som jag alltid vill oavsett tid på året. Höst-förgyllda löv blev en lekfull uppmjukande dekoration för övergången mellan stengolvet och metallföremålen på trappan. Att ha en räfsa eller kvast lutad mot husväggen ger en känsla av att något kreativt är i gång. Positiv energi!

Daniella-Witte_stillife_autumn2Daniella-Witte_stillife_autumn-22Daniella-Witte_stillife_autumn-3

Foto | Daniella Witte

Pumpor hör inte bara till Halloween enligt mig. Det finns mängder av dem och utöver de orangeröda finns det andra i fantastiskt fina nyanser. Svåra att inte gilla!

Pumpor, ljuslyktor och gulbruna blad får förgylla vår trappa drygt en vecka till. Sedan är det dags att byta ut lite. Jag hoppas på att kunna bjuda er på lite bilder när det bär sig för det.

/D

 

DELA (73)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar