Annons
Annons

Min kopparljusstake

Daniellawitte_kopparljusstakeFoto | Daniella Witte

Det är mer än tre år sedan jag designade den här kopparljusstaken inför en konstrunda här i Skåne. Sedan dess har den synts i både inredningsreportage och på sociala medier. Konstigt nog har jag själv varit dålig på att visa den i mina egna bilder så där för gör jag en insats i dag, speciellt tillägnad den.

Annons

”Klassisk form och funktion kombinerat med lite humor” var ingredienserna till designen och jag måste säga att självkritisk som jag alltid är, gillar jag den mer och mer med tiden som går. Det är något magiskt och fint som händer med den ju mer den brukas.

Man kan köpa den i min shop Inreda Utreda. Vi tillverkar efter hand  som beställningarna trillar in och man får räkna med en leveranstid på upp till två veckor.

 

Ha en fin dag!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar