Annons
Annons

Min styling för Ballingslöv kök

I går fick jag lite tekniska problem här på bloggen vilken gjorde att jag tyvärr lös med min frånvaro.

I dag har allt löst sig och vi startar upp en ny inredningsmånad med riktigt snygga köksnyheter från Ballingslöv. Stylingen av dessa två kök har jag gjort, och fotografen är ingen mindre än bästa Marcus Lawett.

Annons

bistro-peppargra-alt1-vy2bistro-peppargra-alt1bistro-peppargra-alt1-vy3bistro-peppargra-alt1-vy5bistro-peppargra-alt1-vy6-2

Det är den populära serien Bistro som utökats med ett antal nya kulörer och material. Den här luckan heter Peppargrå och har en snygg modernt maskulin look.

En lite mjukare variant är Vit Ask som i köket nedan byggts för att få en tidsenlig och inbyggd känsla och som gifter sig väldigt fint med det hus som det står i.

bistro-ask-vit-alt1bistro-ask-vit-alt1-vy2bistro-ask-vit-alt1-vy3

Lägg här märke till lådans sidor som är i glas. Snyggt, men också hur praktiskt som helst när man letar efter det där fatet längst ner i botten.

bistro-ask-vit-alt1-vy4

Foto Marcus Lawett | Styling Daniella Witte

Tycker det är väldigt vackert när man ser träets ådring på det här viset. Bistro finns också i en otroligt fin och exklusiv brunbets som ni kan kika på här . Vad säger ni, visst blir man sugen på nytt kök? Nåväl,  man kan åtminstone få drömma sig bort för en stund.

Kram D

DELA (27)
PINNA (2)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar