Annons
Annons

Min systers fina boende

Hemma hos bella matbordDaniella Witte_mysistershome_framewallHemma hos bella soffaDaniella Witte_mysisterskitchenDaniella Witte_mysistershouse_kitchendetailDaniella Witte_mysistershouse_bedroomFoto | Daniella Witte

Det är extra kul idag att få visa några bilder från min kära systers fina lägenhet. Den som från början var en 1:a och som hon smakfullt renoverade genom att bl.a bygga kök i den generösa hallen. Boendet förvandlades från en vanlig etta till en personlig tvåa med ett riktigt sovrum. Resultatet blev verkligen superlyckat!

Annons

Se fler bilder på lägenheten här!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar