Annons
Annons

Mina 7 måsten på Formex!

Ja, imorgon bär det upp på Formex. Jag hinner tyvärr bara åka uppöver dagen men räknar med att se en hel del inspiration ändå. Här kommer mina sju måsten:

1 | Först ut blir min kära och grymt duktiga stylistkollega Tina Hellberg och hennes utställning i Hall B monter 17:20. Här räknar jag med lite nytänk med en stor dos inspiration. Tapeten på bilden är från montern och designad av Studio Oyama för Scandiwall.

Annons

Skärmavbild 2016-08-23 kl. 13.02.23

2 | Nästa stopp blir självklart hos designer AEO studio, Anna Eltzer Oscarson i Hall A monter 01:12. Här stannar jag nog en bra stund då jag i allra högsta grad varit inblandad i förberedelserna av hennes och Porslinfabriken Lidköping´s nya lansering av magiska Dancing Dune.

Alla bilder är stylade och plåtade av mig, sen har jag dessutom varit ett stöd i planeringen av hur montern designats. Därför ska den bli så himla spännande att äntligen få se live!!

AEO_höst__brun_singel_LU

3 | I hall B och granne med Anna står bästa Kristina Stark. Hennes alster står alltid för en skön enkelhet som är designad med en fingertoppskänsla som heter duga. I år bjuder hon bl.a på nya glasyrer till Still Life Spillkum, men också några nya verk som jag är väldigt nyfiken på.

KS_stilleben_skalar_lag_LU

4 |   Himla möter Sköna hem i en mix av brittisk collegestil och bohemiskt 70-tal, i sin nya kollektion tillsammans. En uppföljning av vårens release som beskrivs som en succé. Inte riktigt min stil men ack en inspiration då jag kan tänka mig att montern är något alldeles extra.

827e0bdbc0e3b6e0_800x800ar

5 | Matlagnings-intresserad som jag är tänker jag också gå förbi Cook`n bloom. De ska tydligen ha nya superfina och handgjorda köksverktyg.

Skärmavbild 2016-08-23 kl. 13.56.56

6 | Ett helt nytt samarbete för i år är det mellan Jimmy Schönning och Inter stil. JIMSCH heter vinter- kollektionen och visas upp av Jimmy själv kl 14.30 i hall A Monter 20:20. Även här har jag varit i farten med styling och fotografering.

1_DW_JIMSCH_STOL_LU

7 | Alltid lika tilltalande och välskapande är Tell me more som bjuder på naturliga nyanser i härliga material. Dit ska jag gå och söka lugn när mässatmosfären börjar kännas för hetsig.

Skärmavbild 2016-08-23 kl. 14.17.43

Så nu har ni som ska dit fått några tips och jag hoppas självklart att vi isf träffas i vimlet. För er som inte ska dit kommer jag med ett inlägg från returtåget i morgon kväll. Då visar jag vilka som verkligen blev mina favoriter.

Sol till er!!

/D

DELA (182)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar