Annons
Annons

Mina personliga favoriter till jul

 

Min jul kommer gå i jordnära färger. Naturliga juldekorationer ska få tala i sin prakt och enkelhet, med massor av glimmande ljus som kontrast. Det är en magisk stämning jag vill åt. Ni vet den som gör att man glömmer alla måsten och som bara fångar en här och nu.

Annons

Här är mina favoriter som jag tror skapar just detta!

Daniella Witte_Julinspiration

Jag tycker det är fantastiskt fint med en gran uppochner. Humor är sunt och kanske får den här varianten bli ett kul inslag i år!

Längtar till alla dessa tillfällen som ges för mys med varma drycker tillsammans med julmusik och tända ljus.

Adventsstjärnor i papper har alltid varit min grej och gärna så släta och enkla som möjligt. Dem ger ett skönt stämningsljus i fönstret och supermycket julkänsla.

DW_advent_koppar

Adventsljusstaken hemma hos oss, ja den hänger med året runt är tillverkad av mig och min man innan koppartrenden slog in…. Kopparfärgen blir bara vackrare med åren och färgsätter med en naturligt dämpad röd ton vilket är alldeles lagom för mig.

4-DW_hyacinter_pallo vas

Precis som jag gjorde till den här bilden, tänker jag i år plantera hyacinterna i favoritvasen Pallo. En vas som förövrigt bjuder in till massor av kreativitet för våra ”gröna sköna” året om. Love it!

God jul

Fårskinn året runt men till jul överdriver jag gärna. Det här är ett isländskt skinn och ger vilken vardaglig soffa som helst underverk.  Julklappar inhandlade i tid är sällan man ror i hamn. Men lyckas man bidrar det också till den där sköna julstämningen jag drömmer om.

Spår av tall_fonster

En annan advetsljusstake som vi lyser upp våra fönster med till jul är den fina Örsholmsstaken. Ett gediget fint hantverk från de Småländska skogarna. En riktig klassiker!

3_DW_JIMSCH_Glasvas_LU

Foto | Daniella Witte

Tall eller grankvistar i vas är väl ändå något av de vackraste juldekorationer som finns. Och luktar himmelskt gott dessutom !  Jag brukar gå ut i vår närmsta skog och plocka tallris som fallit till marken. Här i den fina glasvasen från Jimmy Schönnings kollektion Jimsch.

Nu känner jag mig riktigt redo för jul. Tänkte börja plocka fram mina stjärnor och ljusstakar till helgen, för att inte glömma ljusslingorna ute. Ett ”jul-måste” -och för hela vintern framöver

Kram D

DELA (145)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar