Annons
Annons

Mina varma vita kök

De flesta av oss skandinaver lever med ett vitt kök. Ljus och snyggt men ofta ganska platta och opersonliga.

I senaste numret av Feminas grannmagasin Elle Decoration har jag gjort ett foto och stylingjobb som har en helt vanlig och enkel vit köksinredning från Ikea som bas……………..

Annons

1-2 DW_Vit_koksspecial_LU_blog3 DW_ Gron marmor_koksspecial_LU_10004 DW_Gron marmor_koksspecial_LU_bloggFoto & Styling | Daniella Witte

Med hjälp av olika material, färger och inredningsdetaljer ville jag inspirera till hur man faktiskt kan skapa sig ett personligt och hemtrevligt vitt kök som också håller stilmässigt. Rubriken blev därför ”Varma vita kök”.

Kolmårdsmarmorn tycker jag är fantastisk i sin grågröna skönhet. Ett bra alternativ till den vitgrå carraramarmorn som vi kanske sett lite väl mycket av nu.

 

Är du nyfiken på resten av jobbet finns bilderna + inköpsställen i magasinet som är ute i butik just nu.

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar